Metalen profielen lasersnijden

Het uitbesteden van metalen profielen lasersnijden vraagt om een specialistische aanpak. Wij bieden unieke kwaliteit, hoge nauwkeurigheid, korte doorlooptijden en een uitstekende service. Het eindresultaat van uw project heeft onze hoogste prioriteit. Vraag een offerte aan en ontdek het zelf.

Snelle productie en levering

Zowel bij enkele stuks als seriematig snijwerk zorgt de buislaser voor tijdbesparing

Hoogwaardige kwaliteit eindproduct

Hoge nauwkeurigheid door geautomatiseerde machines

Complexe bewerkingen met precisie uitgevoerd

Vele mogelijkheden die bij conventionele bewerkingen niet mogelijk zijn

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Vele mogelijkheden

Uw specialist in metalen profielen lasersnijden

Bent u op zoek naar een professional die uitzonderlijke kwaliteit levert, stap voor stap met u meedenkt, korte doorlooptijden hanteert en volledige ontzorging biedt? Dat zijn wij de specialist die u zoekt. Wij zijn Profilelaser en metalen profielen lasersnijden is onze specialiteit. Van complexe bewerkingen in kleine series tot aan grote series. Dankzij onze geoptimaliseerde productieproces bent u keer op keer verzekerd van een kwalitatief eindproduct.

Wanneer u een externe partner zoekt voor het lasersnijden van metalen profielen, dan zoekt u zekerheid. U wilt in goed vertrouwen een opdracht overdragen met de zekerheid van een goed eindresultaat. Dit en meer is precies wat wij u bieden. De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van onze productie als dienstverlening. Tijdens onze processen monitoren wij voortdurend de kwaliteit. Zo garanderen we keer op keer een volwaardig eindproduct.

Ons team bestaat uit gedreven experts die elke dag in ons moderne machinepark de meest complexe bewerkingen aan metalen profielen uitvoeren. Wij garanderen onze klanten korte doorlooptijden, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw product. Benieuwd naar de kwaliteit die wij leveren? Vraag dan gratis een samplekit aan.

Standaard met maatwerk

Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten voor uw metalen profielen? Wij draaien er onze handen niet voor om. Bij ons zijn maatwerkoplossingen namelijk de standaard. Dus heeft u een complex ontwerp klaar? Dan gaan onze mensen direct voor u aan de slag. Heeft u nog geen ontwerp, maar wel een schets met de maatvoering? Ook daarmee kunnen we uit de voeten. In alle gevallen adviseren we u uitgebreid over de beste aanpak. Dat is het voordeel van een expert met jarenlange ervaring.

Snelle levering

Wij begrijpen dat u afhankelijk bent van uw eigen planning. U wilt dat processen zo soepel mogelijk doorlopen terwijl u het lasersnijden van metalen profielen uitbesteed aan een partner. Bij ons bent u standaard verzekerd van korte doorlooptijden en een snelle levering. Wij hebben het lasersnijden van profielen, kokers en buizen geoptimaliseerd, waardoor wij zeer snel leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ervaar het zelf en vraag een offerte aan. Dan gaan wij voor u aan de slag.

Lasertypes

Technieken voor metalen profielen lasersnijden

Per opdracht kijken wij naar de meest geschikte snijtechniek. Iedere snijtechniek die wij hanteren is specifiek toepasbaar voor verschillende doeleinden en ontwerpen. Hierin onderscheiden we 2,5D lasersnijden, 3D lasersnijden en XY lasersnijden. We adviseren u graag welke techniek het beste geschikt is voor uw gewenste eindproduct.

2,5D Lasersnijden

Met 2,5D profielen lasersnijden maken we een haakse snede van exact 90° op het metalen oppervlak. Tijdens het snijden roteert het metalen profiel onder de laserkop, terwijl de laser een constante materiaaldikte aanhoudt. Dit resulteert in een consistent eindresultaat en productkwaliteit.

3D Lasersnijden

Wanneer er een schuine bewerking gemaakt moet worden op het metalen profiel biedt 3D-lasersnijden de uitkomst. Bij deze techniek kantelt de lasersnijkop van de machine tot een hoek van 45°. Het resultaat? Perfecte afschuiningen voor verbindingen, uitsparingen of verzonken gaten.

XY Lasersnijden

Bij het XY-lasersnijden van metalen profielen beweegt de lasersnijkop langs de contouren van het gat, zonder dat het profiel draait. De snijkop verplaatst zich over de X- en Y-as van de buis, waardoor er een snede ontstaat die perfect loodrecht staat op het oppervlak. Deze techniek is vergelijkbaar met cilindrisch boren en staat bekend om zijn hoge nauwkeurigheid bij voor buis lasersnijden in een rond profiel.

Profielen Lasersnijden

Open metalen profielen lasersnijden

Afhankelijk van uw aanvraag zijn we gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse metalen profielen. Naast de standaard buizen en kokers, zijn we u ook van dienst in het bewerken van metalen U-, L- en C-profielen. De profielafmetingen die mogelijk zijn, vindt u bij onze aanleverspecificaties. De buitenhoek van deze profielen heeft een radius in plaats van een scherpe hoek. Twijfelt u of wij u kunnen helpen met uw aanvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

De techniek

Diverse metalen profielen lasersnijden

Wanneer u profielen lasersnijden bij ons uitbesteed kunnen we u helpen met het snijden van diverse metalen. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden:

Om de kwaliteit van het eindresultaat te garanderen raden we u ten zeerste aan om de aanleverspecificaties en ontwerpaspecten aan te houden. Deze vindt u op onze website. Wilt u persoonlijk advies over metalen profielen lasersnijden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Voor verschillende sectoren

Profielen lasersnijden voor diverse industrieën

Door de uitzonderlijke precisie en het uitgebreide aanbod aan bewerkingsopties biedt lasersnijden van metalen profielen unieke mogelijkheden voor een verscheidenheid aan toepassingen. Wij leveren onze producten dan ook aan een grote verscheidenheid aan bedrijven en industrieën. U vindt onze nauwkeurig gesneden profielen in de volgende sectoren

  • Machineconstructie
  • Meubelindustrie
  • Stallenbouw
  • Hekwerken en constructies
  • Interieurdesign

Bent u op zoek naar een specialist in het op maat snijden van metalen profielen voor uw onderneming en staat uw sector niet in bovenstaand overzicht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we complete oplossingen bieden voor nagenoeg elke uitdaging. Vraag een offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Ons specialisme

Uw expert in metalen profielen lasersnijden

Kies ook voor een kostenefficiënte manier voor het bewerken van uw metalen profielen of metalen buizen lasersnijden . Met een geoptimaliseerd productieproces, een ultramodern machinepark en een gemotiveerd team aan experts is uw aanvraag voor metalen profielen lasersnijden in goede handen.

Wij garanderen unieke kwaliteit, een uitstekende service en maximale kwaliteit. Vraag daarom een offerte aan en ervaar de kwaliteit die lasersnijden biedt. Wij zijn uw expert voor profielen lasersnijden, buizen lasersnijden en koker lasersnijden.

Scroll naar boven