Koperen profielen lasersnijden

Ontdek de kwaliteit van nauwkeurig lasersnijden en laat uw koperen profielen lasersnijden door onze professionals. Wij zijn Profilelaser, dé specialist voor profielen lasersnijden.

Snelle productie en levering

Zowel bij enkele stuks als seriematig snijwerk zorgt de buislaser voor tijdbesparing

Hoogwaardige kwaliteit eindproduct

Hoge nauwkeurigheid door geautomatiseerde machines

Complexe bewerkingen met precisie uitgevoerd

Vele mogelijkheden die bij conventionele bewerkingen niet mogelijk zijn

Hoge kwaliteit

Koperen profielen lasersnijden? Kies voor 20+ jaar vakmanschap

Is uw bedrijf actief binnen de machinebouw? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in kwalitatieve buizen en profielen. Een optimaal functionerende machine begint namelijk bij de kwaliteit van individuele onderdelen. De beste kwaliteit op maat gesneden koperen profielen vindt u bij ons.

Dankzij onze geperfectioneerde werkwijze en geavanceerde machinepark voeren we de meest complexe bewerkingen systematisch nauwkeurig uit. Het resultaat? Keer op keer een uitstekend resultaat dat voldoet aan al uw wensen. Garandeer ook de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw producten met profiel lasersnijden.

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een partner die meer biedt dan alleen een degelijk eindproduct. Wij gaan graag een stapje verder voor onze klanten. Zo bent u bij ons niet alleen verzekerd van een kwalitatief eindproduct, maar ook van complete ontzorging vanaf het eerste contactmoment. Onze specialisten staan voor u klaar en denken graag met u mee over elke stap. Samen komen we tot de beste aanpak voor uw project met een optimaal resultaat.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

De specialist in maatwerk

Heeft u een bijzonder ontwerp voor een koperen profiel voor ogen en vraagt dit om een maatwerk aanpak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij produceren zowel in grote als kleine series, variërend van enkelstuks tot aan duizend series. Met onze geavanceerde lasersnijmachines voeren we zelfs de meest uitdagende bewerkingen nauwkeurig uit. Het enige wat we nodig hebben is een uitgewerkt 3D ontwerp. Heeft u nog geen compleet 3D ontwerp? Op basis van de correcte maatvoering ontwerpen onze specialisten een gedetailleerd ontwerp.

Standaard korte doorlooptijden

Als professional bent u gebonden aan een strakke planning. Wij begrijpen dat afspraak ook echt afspraak betekent. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle levering. Dankzij onze geoptimaliseerde productieprocessen, een gemotiveerd en geschoold team en een uitgebreid en modern machinepark, hanteren wij standaard korte doorlooptijden. Zo hoeft u als klant van Profilelaser nooit lang te wachten op uw op maat gesneden koperen profielen.

Lasertypes

De methoden van koperen profielen lasersnijden

Afhankelijk van uw aanvraag en de beoogde toepassing van het koperen profiel, beschikken we over diverse snijtechnieken. Elk met eigen unieke voordelen. Om te bepalen welke snijmethode het meest geschikt is voor uw aanvraag gaan we graag eerst met u in gesprek. Onze experts kijken met u mee en adviseren over welke methode naar ons idee het beste werkt voor uw project.

2,5D Lasersnijden

Bij 2,5D lasersnijden maken we een exacte, loodrechte snede van 90° op het koperen oppervlak. Gedurende dit proces roteert het profiel onder de laserkop door, waarbij een constante dikte van het koperen profiel wordt bewerkt.

3D Lasersnijden

Bij 3D lasersnijden kunnen we de snijkop kantelen tot een hoek van 45°, waardoor het mogelijk is om schuine uitsneden te maken. Deze snijmethode resulteert in perfecte afschuiningen en wordt veel toegepast voor het bewerken van verbindingen, uitsparingen en verzonken gaten.

XY Lasersnijden

Bij XY lasersnijden is het koperen profiel gefixeerd in de machine en beweegt de snijkop langs de X- en Y-as van het profiel. Dit stelt ons in staat om zeer precieze, loodrechte bewerkingen uit te voeren over het gehele oppervlak van het profiel. XY lasersnijden is vergelijkbaar met cilindrisch boren en wordt geprezen om diens hoge nauwkeurigheid.

Profielen Lasersnijden

Ontwerpaspecten koperen profielen lasersnijden

U kunt bij ons terecht voor het bewerken van diverse soorten profielen, zoals buizen en kokers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het bewerken van U-, L- en C-profielen. De maximale afmetingen voor deze profielen vindt u bij onze aanleverspecificaties. Bij L profielen, ook wel hoekprofielen genoemd, bevelen we het gebruik van koudgewalste varianten aan, waarbij de buitenhoeken een afronding hebben in plaats van een puntige hoek.

Buiten de ‘standaard’ profielen als koker, buis, hoek- en U-profielen hebben wij ook de mogelijkheid om andere profielsoorten (zoals bijvoorbeeld een Jansen profiel) te snijden. Kijk voor verdere informatie met betrekking tot koperen profielen lasersnijden op de ontwerpaspecten pagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar voor al uw vragen.

De techniek

De specialist in koperen profielen lasersnijden

Bij Profilelaser zetten we onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van metalen profielen lasersnijden in voor het nauwkeurig bewerken van buizen en kokers van de volgende metalen:

Om een maximaal eindresultaat te garanderen raden we ten zeerste aan om onze richtlijnen voor aanlevering nauwkeurig op te volgen. Indien u een eigen materiaal wilt aanleveren voor bewerking, dient u rekening te houden met de materiaalvoorraden. Deze hebben wij opgesteld om de kwaliteit van onze productie te waarborgen.

Voor verschillende sectoren

Koperen profielen lasersnijden voor diverse sectoren

De ongeëvenaarde bewerkingsmogelijkheden die computergestuurd lasersnijden biedt, maakt deze techniek de perfecte productiemethode voor uiteenlopende sectoren. Buislasersnijden is een kostenefficiënt proces met een zeer hoge nauwkeurigheid. Wij stellen onze diensten dan ook beschikbaar voor bedrijven uit onderstaande sectoren:

  • Machinebouw
  • Meubilair
  • Stallenbouwers
  • Hekwerk & constructie
  • Interieurbouw

Staat uw sector niet in bovenstaand rijtje, maar wilt u wel gebruik maken van onze diensten? Geen enkel probleem. U kunt te allen tijde geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Ons specialisme

Koperen profielen lasersnijden? Wij doen het voor u

Ontdek zelf de uitzonderlijke kwaliteit en precisie die computergestuurd lasersnijden biedt en laat uw koperen profielen op maat snijden door ons team. Wij garanderen keer op keer een uitzonderlijk resultaat en een snelle levering. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan.

Scroll naar boven