Lasersnijden voor interieurbouw

Interieurbouw

Buislasersnijden is een perfecte manier om frames op maat te maken voor verschillende toepassingen in de interieurbouw. We werken onder andere voor winkelinrichters van detailhandel en supermarkten. In deze markt wordt vaak gevraagd naar specifiek maatwerk dat binnen een eigen retailconcept past.

Ervaren en flexibel

De interieurbouw vraagt veel ruimte voor creativiteit in het ontwerp. Wij weten vanuit onze ervaring binnen deze branche hoe belangrijk dat is. Onze engineers weten precies wat er mogelijk is en hoe de creativiteit van een ontwerper omgezet kan worden naar een realiseerbaar fabricaat. Uiteraard volgens de door de klant gewenste product- en kwaliteitseisen.

Materialen voor interieurbouw

Buislasersnijden voor interieurbouw kan voor een breed scala aan eindproducten. Zo buislasersnijden wij onder andere frames voor kassasystemen, productstellingen en zelfs meubels voor winkelinrichtingen. 

Sommige retailconcepten vragen om creatieve oplossingen. Daar denken wij uiteraard graag in mee om de meest ideale oplossing te bieden. Zowel op het gebied van haalbaarheid als de materiaalkeuze voor de oplossing. 

Materialen die wij vaak verwerken voor interieurbouw:

  • Staal profielen en buizen

  • Aluminium profielen en buizen

  • RVS profielen en buizen

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven