Messing profielen lasersnijden

Heeft u meerdere messing profielen en wilt u deze op een kostenefficiënte manier laten bewerken? Door messing profielen lasersnijden uit te besteden aan ons kiest u voor unieke kwaliteit, een klantgerichte aanpak en een standaard snelle levering.

Snelle productie en levering

Zowel bij enkele stuks als seriematig snijwerk zorgt de buislaser voor tijdbesparing

Hoogwaardige kwaliteit eindproduct

Hoge nauwkeurigheid door geautomatiseerde machines

Complexe bewerkingen met precisie uitgevoerd

Vele mogelijkheden die bij conventionele bewerkingen niet mogelijk zijn

Hoge kwaliteit

Wij zijn uw specialist in messing profielen lasersnijden

Computergestuurd lasersnijden is dé techniek bij uitstek voor het produceren van zeer nauwkeurig bewerkte messing profielen. Als u dit proces wilt uitbesteden, zoekt u een ervaren vakspecialist die consistent unieke kwaliteit levert. Want alleen zo bent u verzekerd van het resultaat dat u zoekt. Kortom, de partij die u zoekt zijn wij.

In de afgelopen 20+ jaar zijn we uitgegroeid tot dé specialist in profiel lasersnijden voor de productie-industrie. Wij produceren met zeer hoge nauwkeurigheid dankzij ons volledig geautomatiseerde productieproces. Ons toegewijde en vakkundige team beschikt over meerdere computergestuurde snijmachines. Onze productiecapaciteit stelt ons in staat om korte doorlooptijden en snelle leveringen te garanderen. U kunt bij ons terecht voor het lasersnijden van messing profielen zoals kokers, buizen en open profielen.

Bij ons bent u verzekerd van zowel uitzonderlijke kwaliteit als de beste service. Ontzorging en een meedenkende houding zijn slechts twee eigenschappen die onze klantgerichte aanpak omschrijven. Kortom, uw project is bij ons in goede handen. Laat ook uw messing profielen lasersnijden door ons team en ervaar zelf hoe wij het verschil maken voor uw project.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Kostenefficiënt profielen lasersnijden

Door het lasersnijden van messing profielen aan ons uit te besteden, kiest u voor een kostenefficiënte metaalbewerking. Het proces is volledig computergestuurd en elke stap wordt nauwkeurig gecontroleerd door een specialist. De techniek combineert snelheid met uiterste precisie, wat resulteert in een prachtig eindproduct. Daarnaast komt er tijdens het bewerkingsproces een minimale hoeveelheid restafval vrij. Dit maakt het lasersnijden van messing profielen een uiterst kostenefficiënte techniek.

Standaard korte doorlooptijden

Wilt u ook zo snel mogelijk de beschikking hebben over uw op maat gesneden messing profielen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wij garanderen standaard korte doorloop- en levertijden. Deze belofte kunnen we keer op keer hard maken dankzij ons geoptimaliseerde productieproces. Onze ervaren medewerkers werken met verschillende hightech lasersnijmachines, waardoor we snel kunnen inspelen op elke aanvraag. Al ruim 20 jaar combineren we uitzonderlijke kwaliteit met een snelle levering. Dat wilt u toch ook?

Lasertypes

De methoden van messing profielen lasersnijden

Wij hanteren verschillende technieken voor het lasersnijden van messing profielen. Afhankelijk van uw ontwerp en de beoogde toepassing van het gesneden profiel, bepalen we welke techniek het meest geschikt is. Natuurlijk denken we ook tijdens deze fase volledig met u mee en zetten we onze expertise in voor professioneel advies.

2,5D Lasersnijden

Met 2,5D lasersnijden maken we een perfecte haakse snede van exact 90 graden. De lasersnijmachine maakt deze snede loodrecht op het oppervlak van het messing profiel. De laserkop heeft een gefixeerde positie binnen de machine. Het profiel roteert gedurende dit proces onder de lasersnijkop, waarbij laatstgenoemde een consistente materiaaldikte aanhoudt voor een uiterst nauwkeurig resultaat.

3D Lasersnijden

Behoeft uw project meer uitdagende bewerkingen? Dan kiezen we voor 3D lasersnijden. Bij deze techniek kunnen we de lasersnijkop kantelen tot een hoek van 45 graden. Onder deze hoek maken we zeer nauwkeurige afschuiningen. We passen 3D lasersnijden onder andere toe voor het creëren van verbindingen van hoekpunten, het uitsnijden van specifieke vormen en het maken van verzonken openingen.

XY Lasersnijden

Bij XY lasersnijden beweegt de lasersnijkop uiterst nauwkeurig langs de contouren van het gat, zonder dat het profiel zich beweegt. De snijkop volgt gedurende het proces de horizontale X-as en de verticale Y-as van het profiel. Deze bewerking resulteert in een perfecte verticale snede op het oppervlak. XY lasersnijden wordt ook wel cilindrisch snijden genoemd en is vergelijkbaar met het boren van een gat. De techniek staat bekend om de uitzonderlijke precisie van het resultaat en is daarmee uiterst geschikt voor buislasersnijden.

Profielen Lasersnijden

Voor het lasersnijden van messing profielen bieden wij complete ontwerpvrijheid. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor standaard koker en buis profielen. Maar ook voor het bewerken van open profielen zoals U-, L-, en C-Profielen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor andere soorten messing profielen, zoals Jansen profielen, kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw specialist voor het nauwkeurig op maat snijden van al uw messing profielen.

Metalen profielen van messing worden veelvuldig gebruikt voor diverse toepassingen. Het is dan ook niet heel verrassend dat we samenwerken met bedrijven uit de meest uiteenlopende constructie- en productiesectoren. Zo zetten we onze diensten onder andere in voor:

  • Machinebouw
  • Meubilair constructie
  • Stallenbouwers
  • Interieurbouw
  • Hekwerk en constructie
De techniek

Profilelaser. Voor al uw metalen profielen

Wij zijn er voor alle professionals die op kostenefficiënte wijze metalen profielen willen laten bewerken. Lasersnijden is een prachtige techniek die ongekende mogelijkheden biedt binnen de metaalbewerking. Als expert op het gebied van lasersnijden bent u bent ons aan het juiste adres voor het bewerken van vrijwel elk metalen profiel, dus niet alleen messing. Zo leveren wij ook unieke kwaliteit op het gebied van:

Laat ook uw metalen profielen lasersnijden door ons en ervaar hoe wij het verschil maken. Bij Profilelaser zijn we dé expert op het gebied van profiel-, koker-, en buizen lasersnijden.

Voor verschillende sectoren

Standaard maatwerk met lasersnijden

Geen uitdaging is voor ons te groot en geen ontwerp te complex. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor relatief simpele bewerkingen, maar ook bij uitdagende projecten bieden wij complete ontzorging en een maatwerk aanpak. Heeft u bijvoorbeeld een zeer specifieke aanvraag ontvangen waar nog geen compleet ontwerp voor bestaat? Dan denken wij graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis kunnen we u uitgebreid adviseren over wat de beste aanpak is voor uw project.

Heeft nu nog geen compleet ontwerp klaar? Dat is voor ons geen enkel probleem. We hebben slechts een aangeleverde schets met de maatvoering van het te bewerken profiel nodig. Op basis van deze schets ontwikkelen onze mensen een complete en gedetailleerde 3D-tekening voor de computergestuurde lasersnijmachine om te lezen. Tijdens de ontwerpfase denken we actief met u mee. Zo garanderen we keer op keer het beste resultaat voor elk project.

Ons specialisme

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u een externe partij die kwaliteit lever, volledig met u meedenkt over de mogelijkheden en snel levert binnen de afgesproken tijd? Zoek dan niet verder, want het team van profilelaser staat voor u klaar. Met meer dan twintig jaar ervaring en een zeer geavanceerd en uitgebreid machinepark zijn wij dé specialist voor het lasersnijden van uw messing profielen. Wilt u ook het lasersnijden van uw profielen, kokers en buizen uitbesteden aan ons? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, dan ontvangt u zo snel mogelijk een complete offerte op maat.

Scroll naar boven