Stalen koker lasersnijden

Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om topkwaliteit in stalen koker lasersnijden.

  • Snelle leveringen als standaard
  • Gecontroleerde productie van start tot finish
  • Consistente hoge kwaliteitsstandaarden

Of een stalen koker nu wordt toegepast als frame, constructie of eindproduct, het zagen en boren ervan neemt veel tijd in beslag. Zoekt u een professioneel bedrijf voor stalen koker lasersnijden? Naast precisie kunt u bij ons ook vertrouwen op snelheid. Zo is uw opdracht spoedig te realiseren.

Korte levertijden

We staan voor onze afgesproken levertijden en kunnen heel snel leveren als het moet

Werken met hoge kwaliteitseisen

Gedurende het proces wordt de kwaliteit continu gecontroleerd

3D tekening is niet noodzakelijk

Wij kunnen werken met elk type bestandsformaat van schets tot 3d-files

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Kwaliteit

Korte doorlooptijden, ook bij maatwerk

Of het nu gaat om standaardproducten of op maat gemaakte oplossingen, ons ervaren team staat klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen en tegelijkertijd te zorgen voor snelle en efficiënte doorlooptijden. Met ons uiterst precieze, door computers aangestuurde proces, kunnen we snel en accuraat diverse bewerkingen uitvoeren op al uw stalen kokers. Onze toewijding aan korte doorlooptijden is een essentieel onderdeel van onze belofte om hoogwaardige producten en diensten te leveren die aan uw zakelijke behoeften voldoen.

Hoge kwaliteit door ons geavanceerde machinepark

Bij ons staat hoge kwaliteit voorop, en dit bereiken we mede dankzij ons geavanceerde machinepark. Onze geavanceerde machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden onderhouden door ons ervaren team van technici. Dit stelt ons in staat om aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen en producten te leveren die aan de hoogste verwachtingen voldoen. Met ons geavanceerde machinepark kunnen we niet alleen efficiënter werken, maar ook complexe projecten aanpakken met een ongekende precisie.

Technische achtergrond

Deskundig stalen kokers laten lasersnijden

Stalen koker lasersnijden is de ultieme techniek voor het met grote precisie en snelheid bewerken van stalen kokers. Ongeacht of het gaat om grote series, kleine hoeveelheden, halffabricaten of voltooide eindproducten. De buislaser bewerkt de materialen tot de gewenste lengte en creëert daarbij elk denkbaar patroon en vorm. Naast gangbare profielen zoals koker, buis, hoek- en U-profiel, zijn we ook in staat om andere types, zoals het Jansen profiel, te snijden.

Onze ervaren medewerkers denken actief mee over uw ontwerp in het kader van stalen koker laseren om zo een vlotte en optimale uitvoering te garanderen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet.

Voordelen van stalen koker lasersnijden voor u:

  • Minimaal materiaalverlies door precieze snijtechnieken
  • Een nauwkeurig en consistent eindresultaat
  • Beperkte nabewerking nodig dankzij schone en scherpe sneden
Lasertechnieken

Koker van staal lasersnijden: onze methodes

Uitgebreid moeten zagen en frezen is verleden tijd door het automatische proces van het lasersnijden van een stalen koker. Afhankelijk van uw product kunnen we de volgende methodes voor stalen kokers lasersnijden hanteren:

2,5D stalen koker lasersnijden

Bij het 2.5D lasersnijden van stalen kokers wordt gebruikgemaakt van alle beschikbare assen van de machine, inclusief het kantelen van de lasersnijkop. Hiermee kunnen contouren onder een hoek tot 45° gesneden worden. Het grootste voordeel van 2.5D snijden is dat het complexere contouren in de stalen kokers mogelijk maakt.

3D stalen koker lasersnijden

3D buislasersnijden is het meest geavanceerde proces waarbij de buislaser de mogelijkheid heeft om in drie dimensies te snijden, wat betekent dat er in de hoogte, breedte en lengte van de buis kan worden gesneden. Dit proces maakt het mogelijk om zeer complexe vormen te snijden, zoals geometrische vormen, gebogen en gedraaide buizen en andere structuren met complexe contouren.

XY- stalen koker lasersnijden

Bij XY-lasersnijden van een ronde buis verschuift de koker lineair ten opzichte van de lasersnijkop, resulterend in een verticale snede op het horizontale vlak. Dit is een uiterst precieze techniek die we vlot voor u kunnen realiseren.

Laat uw stalen kokers lasersnijden

Profilelaser is uw betrouwbare partner voor het lasersnijden van aluminium kokers, buizen en profielen. Dankzij geavanceerde constructiemethoden kunnen wij uw productiekosten aanzienlijk verlagen. Onze expertise op het gebied van lasersnijden van kokers maakt het een kostenefficiënte keuze, zowel voor grote productiebatches als voor kleinere hoeveelheden en prototypes. Met onze efficiënte en goed georganiseerde processen garanderen wij altijd tijdige levering.

Verschillende materialen lasersnijden

Naast onze specialisatie in op maat gesneden stalen kokers, hebben wij ook ruime ervaring in het bewerken van diverse andere metalen. Of u nu interesse heeft in RVS koker lasersnijden, koperen koker lasersnijden, messing koker lasersnijden of aluminium koker lasersnijden, wij zijn er voor u. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Ons specialisme

Technische specificaties van stalen koker lasersnijden

Hoe werkt het proces van stalen koker of stalen buislasersnijden? Wij maken gebruik van geavanceerde buislasersnijmachines. Deze machines koppelen de buismanipulator aan een lasersnij-inrichting. De lasersnijkop, centraal in deze machine, kan zowel verticaal als horizontaal bewegen. Deze gecombineerde bewegingen creëren de gewenste contouren op de stalen koker.

Voor klanten die een specifiek ontwerp in gedachten hebben, is het mogelijk om een 3D-tekening aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct exact voldoet aan uw specificaties. Natuurlijk bieden wij ook ondersteuning tijdens de ontwerpfase en adviseren wij u graag over de beste benadering voor uw project.

Verscheidenheid in lasertechnologieën

Er worden diverse lasertechnologieën ingezet bij het bewerken van stalen kokers. Wanneer we kokers lasersnijden, hanteren we twee soorten lasers: de CO2-laser en de Fiberlaser. De CO2-lasersnijder stuurt de laserstraal naar het werkstuk via spiegels. De Fiberlaser daarentegen maakt geen gebruik van spiegels, maar geleidt de straal rechtstreeks naar de snijknop via een glasvezelkabel.

Onze Fiberlaser technologie stuurt de laserstraal rechtstreeks naar de snijkop, waardoor reflecties minimaal zijn en het rendement hoog. Ons uitgebreide en moderne machinepark is afgestemd op diverse toepassingen en biedt consistent de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het project.

De techniek

Maak gebruik van de kwaliteit van stalen kokers lasersnijden

Door te kiezen voor lasersnijden, kunt u koperen kokers en buizen snel en kostenefficiënt omzetten in volwaardige halffabricaten. Opteer voor precisie en vakmanschap door uw project aan ons uit te besteden.

Wij garanderen de hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten van een specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Heeft u vragen over stalen koker lasersnijden of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u antwoord te geven op uw vragen.

Scroll naar boven