Koperen koker lasersnijden

Als professional kent u het belang van goede kwaliteit. Kies daarom voor ruim 20 jaar expertise en laat uw koperen koker lasersnijden door ons. Wij bieden een maximaal resultaat, korte levertijden en uitstekende service. Vraag vrijblijvend een offerte en ervaar het verschil.

  • Waar maatwerk de standaard is
  • Korte levertijden
  • Dé specialist in lasersnijden sinds 2001

Korte levertijden

We staan voor onze afgesproken levertijden en kunnen heel snel leveren als het moet

Werken met hoge kwaliteitseisen

Gedurende het proces wordt de kwaliteit continu gecontroleerd

3D tekening is niet noodzakelijk

Wij kunnen werken met elk type bestandsformaat van schets tot 3d-files

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Kwaliteit

Onze kwaliteitsborging

Al meer dan 20 jaar zetten wij ons in met één gezamenlijk doel. Het leveren van de beste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze productie, maar ook voor onze service. Bij ons bent u altijd verzekerd van een eindresultaat dat precies voldoet aan uw verwachtingen. Onze processen worden uiterst nauwkeurig uitgevoerd en gecontroleerd door onze ervaren medewerkers. Wat uw project ook inhoudt, bij ons vindt u de kwaliteit die u nodig heeft voor een goed eindresultaat.

Snelle levering van maatwerk

Met lasersnijden zijn de mogelijkheden oneindig. Dankzij het nauwkeurig computergestuurde proces maken wij in een korte tijd diverse uiterst nauwkeurige bewerkingen aan al uw koperen kokers. Dankzij onze high-tech apparatuur hebben we complete controle over het bewerkingsproces. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor al uw maatwerk projecten.

Wij denken graag met u mee over elke stap. Zo garanderen we het resultaat dat al uw verwachtingen overtreft. Dankzij onze vakkennis en ons uitgebreide machinepark, hanteren wij korte levertijden voor al uw bestellingen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Expertise

Complete ontzorging

Wanneer u het lasersnijden van koperen kokers uitbesteedt, dan doet u dit op goed vertrouwen. Voor ons is niet alleen het eindresultaat belangrijk, maar ook de weg ernaartoe. Wij staan voor kwaliteit en streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen tijdens het productieproces. Zo werken wij niet alleen volgens de strengste kwaliteitseisen, maar denken we ook stap voor stap met u mee. Door te vertrouwen op onze expertise en ervaring bespaart u tijd en geld, waardoor u binnen no-time verder kunt met uw project.

Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u andere vragen met betrekking tot een koperen koker of koperen buis lasersnijden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

De kracht van ons machinepark

Om keer op keer de kwaliteit te leveren die onze klanten van ons verwachten, blijven we investeren in ons machinepark. Wij beschikken over meerdere volautomatische lasersnijmachines. Deze zijn volledig up-to-date met de laatste software en technologieën. Zo kunnen we altijd inspelen op de meest complexe aanvragen. Dankzij de kracht van ons machinepark bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Verschillende sectoren

Precisie en kwaliteit voor elke industrie

Lasersnijden is een uiterst precieze bewerkingstechniek die vele voordelen kent ten opzichte van traditionele bewerkingen zoals boren en zagen. De nauwkeurigheid van lasersnijden is dan ook inzetbaar voor verschillende uiteenlopende toepassingen en industrieën. Sinds onze oprichting hebben we onze processen tot in de puntjes geperfectioneerd. Zo produceren wij kwaliteitsproducten voor professionele bedrijven uit verschillende sectoren:

  • Machinebouw
  • Meubilair
  • Interieurbouw
  • Hekwerk & constructie
  • En meer!

Staat uw sector hier niet tussen, maar wilt u wel het gemak van koker lasersnijden ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken we samen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

techniek van koper lasersnijden

Lasersnijden is dé techniek bij uitstek om koperen kokers op een kostenefficiënte manier te bewerken. Ons volledig geautomatiseerde productieproces garandeert nauwkeurigheid, snelheid en een minimalisering van productieafval. Bij Profilelaser zijn we gespecialiseerd in de volgende snijmethodes.

2,5D-koperen koker lasersnijden

Bij 2,5D-lasersnijden wordt een haakse snede gemaakt van 90°. Hierbij draait de koker onder de lasersnijkop, waardoor altijd dezelfde materiaaldikte wordt aangehouden tijdens het snijden. 2.5D snijden biedt de mogelijkheid meer complexe contouren in de koperen koker te snijden.

3D- koperen koker lasersnijden

3D koperen koker lasersnijden is een efficiënte techniek om met zeer hoge snelheid contouren te snijden. De kantelhoek van 45° maakt afschuiningen mogelijk en is uitermate geschikt als lasvoorbereiding van dikwandige koperen kokers. Daarnaast passen we 3D lasersnijden toe voor moeilijk te bereiken plaatsen op profielen.

XY- koperen koker lasersnijden

Bij XY- lasersnijden beweegt de laser lineair over de koker, waardoor een loodrechte snede op het horizontale vlak ontstaat. De lasersnijkop volgt hierbij de contouren van het gat. Deze snijmethode is uiterst nauwkeurig en efficiënt voor verschillende toepassingen.

Ons specialisme

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn dé specialist op het gebied van buis lasersnijden en koker lasersnijden. Naast het lasersnijden van koperen kokers staan wij ook voor u klaar bij het het op maat snijden van onderstaande metalen:

Koper lasersnijden met gas

Het lasersnijden van koperen kokers draait om precisie en kwaliteit. Het gebruik van zuurstof als snijgas stelt ons in staat om razendsnel en efficiënt te werken. Daarnaast vormt zich dankzij het gebruik van zuurstof een dunne oxidefilm op het snijoppervlak. Hierdoor wordt het koper beschermd tegen corrosie. Het gebruik van zuurstof maakt het voor ons mogelijk om dikkere koperen kokers te snijden zonder in te leveren op kwaliteit.

De techniek

Ontdek de nauwkeurigheid van onze CO2- laser en Fiberlaser

Bij het lasersnijden van kokers maken we gebruik van twee types lasers: de CO2-laser en de Fiberlaser. Bij de CO2-lasersnijder wordt de laserstraal via spiegels naar het werkstuk geleid. Bij de Fiberlaser wordt geen gebruik gemaakt van spiegels, maar wordt de straal direct naar de snijknop geleid door een glasvezelkabel.

Voor het lasersnijden van koperen kokers gebruiken we de tweede techniek. Bij de Fiberlaser ligt het rendement vele malen hoger, waardoor u maximaal profiteert van het productieproces.

Ervaar de kwaliteit van koperen kokers lasersnijden

Welke toepassing u ook voor ogen heeft. Met lasersnijden transformeert u koperen kokers en buizen op een snelle en kostenefficiënte manier in complete halffabricaten. Kies voor nauwkeurigheid en expertise en besteed uw project uit aan ons. Wij leveren de kwaliteit die u mag verwachten van een specialist met ruim 20 jaar ervaring. Vraag nu een offerte aan en ervaar zelf de kwaliteit van koperen kokers lasersnijden.

Scroll naar boven