Messing koker lasersnijden

Een professional waar u op kunt bouwen, dat is wat u zoekt. Wij leveren kwaliteit, denken met u mee en bieden een snelle levering. Met ruim 20 jaar ervaring, een toegewijd team en een modern machinepark zijn wij uw partner voor messing koker lasersnijden. Vraag een offerte aan en ervaar zelf het verschil.

  • Meedenkend van A tot Z
  • Korte doorlooptijden
  • Dé specialist in lasersnijden sinds 2001

Korte levertijden

We staan voor onze afgesproken levertijden en kunnen heel snel leveren als het moet

Werken met hoge kwaliteitseisen

Gedurende het proces wordt de kwaliteit continu gecontroleerd

3D tekening is niet noodzakelijk

Wij kunnen werken met elk type bestandsformaat van schets tot 3d-files

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Kwaliteit

Waar kwaliteit voorop staat

Wij zijn Profilelaser. Uw specialist op het gebied van koker- en buislasersnijden sinds 2001. Met ruim twintig jaar ervaring en expertise leveren wij kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Bij ons bent u altijd verzekerd van een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Onze productieprocessen zijn volledig geautomatiseerd en worden nauwkeurig gemonitord door onze specialisten. Zo garanderen wij een goed eindresultaat en de kwaliteit waar u naar zoekt.

Kostenefficiënt messing kokers bewerken

Lasersnijden is de techniek bij uitstek voor professionals die op kostenefficiënte wijze messing kokers willen laten bewerken. De bewerkingen worden volledig uitgevoerd door geautomatiseerde buislasersnijmchines. Dit maakt het totale proces sneller, goedkoper en duurzamer dan traditionele snijmethodes.

Daarnaast biedt lasersnijden de mogelijkheid om complexere bewerkingen op uiterst precieze manier uit te voeren. Zowel voor enkelstuks als grote series. Dankzij onze ervaring en expertise in lasersnijden zijn wij hét adres voor al uw maat projecten. Vraag een offerte aan en ervaar zelf het verschil.

Expertise

Meedenkend van A tot Z

U bent op zoek naar een professional waarbij uw project in de juiste handen is. Wij begrijpen de verwachtingen die u heeft en de kwaliteit waar u naar zoekt. Daarom denken we graag met u mee over elke stap. Alleen zo behalen we het resultaat dat al uw verwachtingen overtreft. Dankzij onze vakkennis, onze jarenlange ervaring en ons geoptimaliseerde productieproces leveren wij de kwaliteit die u zoekt. Zo brengen we samen uw project tot een goed einde.

Korte doorlooptijden en snelle levering

Onze klantenkring bestaat uit professionals uit verschillende industrieën en branches. Net als hen bent u op zoek naar een betrouwbare partner die kwaliteit en een uitstekende service levert, zonder dat u hier te lang op moet wachten. Die partner vindt u in ons. De afgelopen 20+ jaar hebben wij ons productieproces volledig geoptimaliseerd.

Dankzij de combinatie van ervaring met een modern up-to-date machinepark hanteren wij korte doorlooptijden. Hierdoor garanderen wij onze klanten korte levertijden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Productieproces

Complete ontzorging

Het uitbesteden van messing kokers snijden doet u op goed vertrouwen. Voor ons is niet alleen het eindresultaat belangrijk, maar ook de weg ernaartoe. Wij staan voor kwaliteit en streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen tijdens hun zoektocht naar het juiste resultaat. Daarom werken wij niet alleen volgens de strengste kwaliteitseisen, maar denken we ook stap voor stap met u mee. Zo werken we samen op een kostenefficiënte manier naar een goed eindresultaat van uw project.

Wilt u meer weten over ons productieproces of heeft u andere vragen met betrekking tot messing kokers lasersnijden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

De modernste lasersnijmachines

De kwaliteit van onze producten begint bij onze apparatuur. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waar we in blijven investeren. Onze vakmensen hebben de beschikking over meerdere volautomatische lasersnijmachines. Deze zijn volledig up-to-date en voorzien van de laatste software en modernste technologieën. Dankzij deze krachtige basis kunnen wij flexibel en snel inspelen op verschillende aanvragen van al onze klanten. Wij garanderen snelle levertijden en een nauwkeurig resultaat.

De techniek van messing lasersnijden

Lasersnijden is de meest efficiënte en doeltreffende techniek om op hoog tempo complexe bewerkingen op messing kokers uit te voeren. Afhankelijk van uw aanvraag hanteren wij de volgende snijmethodes.

2,5D- messing koker lasersnijden

Met de techniek van het 2,5D-lasersnijden creëren we een perfecte snede onder een rechte hoek van 90°. Bij deze methode roteert de buis onder de snijkop van de laser. Zo wordt tijdens het gehele proces een consistente dikte van het materiaal aangehouden. 2,5D snijden stelt ons in staat om ingewikkeldere patronen en vormen in de messing koker te realiseren.

3D- messing koker lasersnijden

3D- lasersnijden is een doeltreffende techniek om met zeer hoge snelheid contouren te snijden in messing kokers. De kantelhoek van 45° maakt afschuiningen mogelijk en wordt gebruikt als lasvoorbereiding van dikwandige messing kokers. Ook passen we 3D- lasersnijden toe voor moeilijk te bereiken plaatsen op profielen.

XY- messing koker lasersnijden

Bij XY- lasersnijden beweegt de laser lineair over de messing koker, waardoor een loodrechte snede op het horizontale vlak ontstaat. De lasersnijkop volgt hierbij de contouren van het gat. Deze snijmethode is uiterst nauwkeurig en efficiënt voor verschillende toepassingen.

Ons specialisme

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn uw partner voor buislasersnijden en koker lasersnijden. Naast het lasersnijden van messing kokers en buizen , staan we ook voor u klaar met onze andere diensten:

Lasersnijden van messing met gas

Bij het lasersnijden van messing kokers ligt de focus op nauwkeurigheid en een hoogwaardig eindresultaat. Door zuurstof als snijgas te gebruiken, kunnen we met een indrukwekkende snelheid en doeltreffendheid produceren. Bovendien zorgt het gebruik van zuurstof voor een subtiele oxidefilm op de gesneden oppervlakken. Dit draagt bij aan de bescherming tegen corrosie van messing onderdelen. Lasersnijden met zuurstof stelt ons ook in staat om met behoud van kwaliteit door dikkere secties van messing buizen te snijden.

De techniek

Een maximaal resultaat met onze CO2- laser en Fiberlaser

Wij maken voor messing koker en messing buislasersnijden onderscheid tussen twee types lasers: de CO2-laser en de Fiberlaser. Bij de CO2-lasersnijder wordt de laserstraal via spiegels naar het werkstuk geleid. Bij de Fiberlaser wordt de straal direct naar de snijknop geleid door een glasvezelkabel, zonder gebruik te maken van spiegels.

Voor het bewerken van messing gebruiken we de tweede techniek. Bij de Fiberlaser ligt het rendement vele malen hoger. Zo profiteert u maximaal van het productieproces.

Ervaar de kwaliteit van messing kokers lasersnijden

Wat uw project ook is, voor het lasersnijden van messing kokers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden korte levertijden, een uitstekende service en een nauwkeurig resultaat dat exact voldoet aan uw wensen. Al ruim 20 jaar zetten wij ons in om professionals uit diverse sectoren te ontzorgen in hun zoektocht naar kwaliteit. Vraag nu een offerte aan en ervaar zelf hoe wij ons onderscheiden van de rest.

Scroll naar boven