Aluminium koker lasersnijden

Profilelaser is uw vertrouwde partner voor aluminium koker lasersnijden. Dankzij onze geavanceerde technologie en ervaring garanderen we topkwaliteit en precisie bij elk project.

  • Standaard korte doorlooptijden
  • Nauwgezet productieproces
  • Hoge kwaliteitsnormen als basis

Korte levertijden

We staan voor onze afgesproken levertijden en kunnen heel snel leveren als het moet

Werken met hoge kwaliteitseisen

Gedurende het proces wordt de kwaliteit continu gecontroleerd

3D tekening is niet noodzakelijk

Wij kunnen werken met elk type bestandsformaat van schets tot 3d-files

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Productieproces

Altijd een gewaarborgd productieproces

Kwaliteit staat bij onze dienstverlening centraal. Dit voor zowel de productkwaliteit als de service die wij u kunnen bieden. Wij monitoren voortdurend de productkwaliteit gedurende het proces. Ook zijn onze machines uitgerust met een aantal functies die de productkwaliteit ten goede komen. Al onze machines zijn up-to-date met de laatste software en technologieën, waardoor we ook kunnen werken met complexe aanvragen. Doordat we beschikken over meerdere lasersnijmachines en ervaren medewerkers garanderen we standaard een korte doorlooptijd.

Ontzorgt van A tot Z

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen gedurende het gehele productieproces. Niet alleen volgen we strikte kwaliteitsnormen, maar we denken ook stap voor stap met u mee. Door te vertrouwen op onze expertise en ruime ervaring bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld, zodat u snel verder kunt met uw project.Dankzij onze diepgaande kennis en ons uitgebreide machinepark kunnen wij snelle levertijden hanteren voor al uw bestellingen.

Technische achtergrond

Expert in het lasersnijden van uw aluminium koker

Aluminium kokers zijn populair in diverse sectoren vanwege hun lichtgewicht, corrosiebestendigheid en veelzijdigheid. Het lasersnijden van deze kokers met onze geavanceerde technologie zorgt voor een snellere, efficiëntere en economischere bewerking. Wij hebben het proces geoptimaliseerd voor nauwkeurige 3D-resultaten, waardoor handmatige bewerkingen zoals zagen of boren overbodig zijn.

Of u nu standaard of unieke profielen nodig heeft, zoals een Jansen profiel, we kunnen complexe ontwerpen aan met hoge precisie. Onze betrokkenheid begint bij het ontwerp en eindigt bij het leveren van het hoogwaardige eindproduct.

Lasertechnieken

Aluminium koker lasersnijtechnieken

Elk project is uniek. Of het nu gaat om grote batches, kleine series of prototypen, we adviseren u over de beste lasersnijtechniek voor aluminium kokers. Onze specialisten staan klaar om samen met u de optimale techniek voor uw project te bepalen.

  • 2,5D Lasertechniek: De 2,5D techniek creëert perfecte haakse sneden. De roterende koker blijft in perfecte harmonie met de lasersnijkop voor consistentie over de materiaaldikte heen.
  • 3D Lasertechniek: Met de 3D-techniek kan de lasersnijkop kantelen tot 45°, waardoor schuine sneden op de wand van de koker mogelijk zijn. Dit is ideaal voor specifieke verbindingen of inkepingen.
  • XY Lasertechniek: Bij XY-laseren beweegt de kop langs de contouren zonder rotatie van de koker, wat resulteert in uiterste precisie en consistentie, vergelijkbaar met cilindrisch boren.

Hier kunt u op rekenen:

  • Volledige automatisering: Onze volledig geautomatiseerde processen verzekeren u van snelheid en precisie.
  • Strikte kwaliteitsstandaarden: We bewaken continu de kwaliteit om consistentie en nauwkeurigheid te waarborgen.

Aluminium kokers laten lasersnijden bij Profilelaser

Wij zijn uw partner op het gebied van lasersnijden van aluminium kokers, buizen en profielen. Dankzij innovatieve constructiemethoden kunnen wij uw productiekosten aanzienlijk verminderen. Onze expertise in koker laser technologie maakt het een rendabele keuze voor zowel omvangrijke productieruns als kleinere batches en prototypes. Met onze strak georganiseerde en efficiënte processen garanderen we dat de overeengekomen levertijden altijd worden gehaald.

Verschillende materialen lasersnijden

Naast onze specialisatie in op maat aluminium buizen lasersnijden, hebben wij ook ervaring in het werken met diverse andere metalen. Of u nu geïnteresseerd bent in RVS koker lasersnijden, koperen koker lasersnijden, messing koker lasersnijden of stalen koker lasersnijden , wij staan voor u klaar. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons specialisme

Technieken voor aluminium koker laseren

Binnen het domein van aluminium koker lasersnijden, zet Profilelaser de Fiberlaser technologie in. Bij deze methode wordt de laserstraal rechtstreeks naar de snijkop gestuurd, zonder de tussenkomst van spiegels. De Fiberlaser staat bekend om zijn ongevoeligheid voor reflecties, wat resulteert in een verhoogd rendement.

Met een geavanceerd machinepark zijn we volledig uitgerust om aluminium buizen en profielen te bewerken. Dankzij onze geautomatiseerde productieprocessen garanderen we zowel korte levertijden als producten van topkwaliteit.

Gebaseerd op uw unieke specificaties

Het lasersnijden van aluminium kokers is een efficiënte manier om ze op maat te maken. We maken gebruik van geavanceerde lasersnijmachines, speciaal ontworpen voor aluminium. Dit waarborgt de kwaliteit en voldoet aan de gestelde eisen. Wij adviseren u ook over het juiste snijgas, waarbij zuurstof ideaal is voor hoge snelheden en stikstof zorgt voor een oxidevrije afwerking.

De techniek

De technische aspecten van aluminium koker snijden

Hoe verloopt het proces van aluminium buis lasersnijden? Bij Profilelaser maken we gebruik van geavanceerde lasersnijmachines. Deze machines zijn voorzien van een buismanipulator die direct is gekoppeld aan de lasersnij-eenheid. Centraal in dit systeem staat de lasersnijkop, die zowel verticaal als horizontaal kan bewegen, haaks op de lengte-as van de koker. Deze gecombineerde bewegingen realiseren de gewenste snijcontouren.

Bij Profilelaser heeft u de mogelijkheid om uw eigen ontwerpen in 3D-formaat aan te leveren voor op maat gemaakte aluminium koker lasersnijden. Omdat u zelf de tekening en specificaties verstrekt, wordt de kans op fouten drastisch verminderd. Uiteraard bieden we ook ondersteuning tijdens het ontwerpproces en adviseren we u graag over de beste snijmethoden en afwerkingen.

Scroll naar boven