Werkvoorbereider (Fulltime) 2021-10-25T16:10:45+02:00

Werkvoorbereider (Fulltime)

Profilelaser BV is een toeleveringsbedrijf van laser gesneden halffabricaten uit gesloten koker- of buisprofielen, hoek- en U-profielen. Profilelaser heeft een brede en stabiele klantenkring in diverse branches zoals de revalidatietechniek, bouwtechniek, agrarische sector, winkelinrichting, automotive en meubelindustrie. Het laser snijden vindt plaats in een goed geoutilleerd bedrijf met volautomatische lasersnijmachines. Daarbij gelden flexibiliteit en een snelle levering als belangrijke kernwaarden. Meer informatie over Profilelaser is te vinden op www.profilelaser.nl. Profilelaser is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiƫnteerde bedrijven.

Ter versterking van de organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste

Werkvoorbereider (Fulltime)

Functie

Als werkvoorbereider voel jij je als een vis in het water binnen een technische omgeving en je bent pas tevreden als alle voorbereidingen tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo verwerk je de orders in het systeem en neem je de order op in de planning, voer je de kostprijscalculatie uit en verwerk je de gegevens uit de offerte. Je weet als geen ander hoe je de inkoop moet doen van de materialen. Ook voorzie je de opdrachtgevers van de noodzakelijke informatie en bent het aanspreekpunt voor vragen, zowel in- als extern. Je laat zaken niet op zijn beloop, gaat voortvarend te werk en bent in staat bij te sturen waar nodig. Tevens kun je, met betrekking tot de technische specificaties, de vertaalslag maken van klant- naar productieorder.

 

Profiel

  • Je beschikt over een mbo niveau 4 diploma (werktuigbouwkunde) en bent in staat om tekeningen te kunnen lezen;
  • Ervaring opgedaan bij een bedrijf in de metaalbranche is een pre;
  • Je hebt een enthousiaste, proactieve en klantvriendelijke instelling en bent zowel klant- als resultaatgericht;
  • Je bent accuraat, initiatiefrijk en stress bestendig;
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met ERP pakketten.

Wij bieden

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Profilelaser en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is het kantoor van Profilelaser in Veendam en je gaat rapporteren aan het hoofd bedrijfsbureau.

 

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Aernoud Bisschop (Directeur, telefoon nummer 0598-421 452). Je reactie met cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl.